zondag 20 december 2009

Off with your head! - Eefjes tracks van 2009

Eindejaarstijd, lijstjestijd! Vergeet de Top 999 van MnM of de Tijdloze, beluister vooral mijn tracks van 2009. Al is het maar omdat er zo'n mooie herinneringen aan verbonden zijn. Bovendien zijn het er maar vijf. Zeg nu zelf, veel minder dan pakweg 999. Let vooral niet op de verschillende lay-outs in deze post, ik krijg het maar niet goed. Laat het symbolisch zijn voor de ups & downs van 2009.

Mumford and sons - Little lion man

But it was not your fault but mine


Ik ontdekte Little lion man op de valreep van 2009, hoewel mijn muziekminnende vrienden al maanden schreeuwen dat Sigh no more van Mumford and sons de beste plaat van het jaar is. Beter laat dan nooit.


These streets will make you feel brand new

Enkel en alleen voor de hook van Keys, meer woorden moeten daar niet aan worden vuilgemaakt. Oja, en omdat het me altijd aan de overwinning van Kim Clijsters op de US Open doet denken.

Kid Cudi - Pursuit of Happiness (ft. MGMT, Ratatat)

I'll be fine once I get it, I'll be good


Ook op de valreep, maar daarom niet minder mooi. Omdat je helemaal geen verwarming nodig hebt om het warm te hebben als Kid Cudi op de achtergrond het leven bezingt. Meer van dat in 2010 and it'll be a good year.


I'm permanently black and blue, permanently blue for you

Omdat 2009 soms ook de herhaling van fouten uit het verleden betekende.

Yeah Yeah Yeahs - Heads will roll (A-Trak remix)

You're all chrome.


'Cause you always have to go out with a bang: It's Blitz!, de derde studioplaat van de New Yorkse Yeah Yeah Yeahs, leverde heel wat lekkere platen op. Vooral Soft Shock is hier het vermelden waard, maar de hoofdprijs gaat toch naar het, evenwel geremixte, Heads will roll. Laat u vooral meeslepen door de fantastische versie van A-Trak of Alain Macklovitch, een dj uit Montreal. Heads will roll staat voor mij symbool voor nieuwe vrienden, epische autoritten en weergaloze feestjes met het kruim van de Brusselse hippe vogels.




5 opmerkingen:

  1. Ook het tennisoverzicht op Sporza gezien?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gohja, maar op de Diamond Games werd het ook gebruikt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Feelin' lit, feelin' light"/
    Feelin' heat, all night :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "Heads will roll staat voor mij symbool voor nieuwe vrienden, epische autoritten en weergaloze feestjes met het kruim van de Brusselse hippe vogels."
    eefje is toch een zotgat
    je ze

    BeantwoordenVerwijderen